JESENNÉ TRENDY 2019

Hoci to pripúšťame len s veľkou nevôľou, tohtoročné leto sa naozaj skončilo. Prišla farebná a premenlivá jeseň. A to znamená výmenu šatníka. Chceli by ste si sychravé dni rozveseliť nejakým nákupom? Prezradíme Vám, aké sú trendy tejto jesene.

Pončo

Myslíte si, že toto vôbec nie je Vaša šálka kávy? Omyl! Pončo sa dnes vyrába v elegantných a lichotiacich strihoch a je rovnocennou alternatívou klasického trenčkotu. Ak chcete to najštýlovejšie, vyberte si ho v ťavej farbe. 

Asymetrický výstrih

V letných mesiacoch dominovali španielske strihy ktoré boli padnuté do polovice ramena. Na jeseň sú in asymetrické výstrihy. Zvýraznia Váš dekolt a oživia aj relatívne obyčajne vyzerajúce kúsky oblečenia. Určite vyskúšajte!

Tmavé kvetinové vzory

Na jeseň sa kvetinový vzor nosí na tmavších podkladoch, napríklad na čiernej alebo tmavomodrej. Pôsobí dramaticky a nosí sa na kabátoch, sukniach aj na kabelkách. V našej ponuke nájdete stredne veľkú koženú kabelku Carina s elegantným talianskym dizajnom a kvetinovým vzorom. Ak hľadáte ešte niečo výraznejšie, odporúčame Vám čiernu koženú kabelku značky Wojewodzic. 

Koža koža koža        

Koža je veľmi kvalitný a odolný materiál, ktorý pôsobí noblesne. Preto sa na jeseň nenosí iba na kabátoch či bundách, ale trendy sú kožené šaty, nohavice či blúzky. Do kože sa oplatí investovať aj v prípade namáhaných doplnkov, akými sú napríklad sú topánky a kabelky. Pri správnej a pravidelnej starostlivosti ostáva vzhľad koženej kabelky rovnaký aj niekoľko rokov, na spojoch sa neodiera a neodlupuje.

Dúfam, že sme Vás presvedčili, že aj jeseň má v móde svoje čaro. S pekným a dobre padnúcim kabátom alebo novou koženou kabelkou sa budete tešiť do práce aj v daždivom počasí. Prajeme Vám pekný víkend!

Vaša Juls

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

neviem o nevýhode

Overený zákazník,

Nenasla som nevyhodu tohto obchodu

Overený zákazník,

Tovar mi prišiel rýchlo kvalita výborná

Overený zákazník,

Garancia najvyššej kvality
Vrátenie tovaru do 30 dní od zakúpenia tovaru.
Možnosť platenia kartou
Módna poradňa