Oversized kabelka kráľovnou leta 2018 ?

 

      Zamyslime sa.

 

Veľká kožená kabelka v tvare vreca má všetky atribúty nato aby sa stala najideálnejšou kabelkou tohto leta. Je úžasne praktická a v súčasnosti je dodávajú v krajčírskych dielňach nový štý. Môžeme povedať, že dnešné trendy idú tak, že kabelka vrecovitého typu smeruje k štýlu, nielen mestskému ale aj k elegantnému či športovému.  Ako získať čím najviac z potenciálu koženej kabelky v tvare vreca?

                Kožená kabelka - oversized môže mať dva modely. 

                                           
 Model č. 1.
 


Poprvé nám tieto kabelky akokeby pripomínali sáčok. Kabelky majú pevné dno a u vrch sú zviazané pevnou koženou šnúrkou, ktorú ak necháte voľne rozviazanú, tak na nejaký čas môžete odniesť aj širšie predmety a pritom nebudete nemoderná. Práve naopak, Váš outfit dostane športový ráz. Pritom kabelka pri zmene tvaru, nestratí na aktuálnosti a ani sa nijak nezdeformuje. Kvalitná koža dokáže podržať jej čaro. Tým, že sa takáto kabelka roztvorí po celej svojej šírke, tak len vtedy zistíte, čo je to preľad nad obsahom v kabelke. Okrem toho, že kabelka vrece je mimoriadne pojemné čo do obsahu, ona je totiž aj nezvykle štýlová a Vášmu outfitu dodá mládežníckej energie. Takáta kabelka vo vašom outfite prelamuje formálnu tvrdosť oficiálneho štýlu.     
 


Model. č. 2
 

Kožená kabelka tohto tvaru je vrecovitá a jej prototypový model bol navrhnutý už v 30 tich rokoch. Kabelka tohto typu je veľmi vyhľadávanou a praktickou. Milovníčkam vrecovitých kabeliek prinesie takáto kožená kabelka radosť z veľkosti ktorú má a jednoduchosti nosenia na pleci. Kabelky tohto typu milujú dámy, ktoré si chcú obohatiť svoj outfit o kúsok jednoduchosti a praktickosti. Hlavne tu víťazí rýchlosť uvolnenia svojich preťažených rúk. V súčasnosti trendy v takomto type kabeliek myslia na farebnú škálu pravej kože. Hoci sa tvar nemení už niekoľko rokov, no farebná škála ide v trendoch danného leta. 

 

 

       
Pastelové


hoci v roku 2018 sa trendovo uberá farba fialová medzi najkupovanejšími odtieňmi kabeliek sú farby ružové, modré,  žlté a zelené.  To sú farby, ktorými si oživíte Váš outfit a budete sa s nimi cítiť trendovo. Pastelové farby sa erfektne zohrajú s šortkami, ľahkými vejúcimi bľúzkami  so širokýmy rukávmi. Vecivité kabelky tejto farebnej škály s ľahkosťou vytvoríš štýl casuál alebo elegantný či štýl do práce.


Módne dodatky.

Hoci kabelky vrecovitého typu získali titul "moderné" v roku 2013 u najslávnejšej značky odvtedy sa objavujú v kolekciách módnych návrhárov každý rok, pretože si našli svoje miesto medzi kabelkami.  A preto i tohto leta kožené kabelky vrecovitého typu ostávajú trendom a módnym hitom. Najmodernejšie sú tie, ktoré majú kožený štetec či sťahovaciu koženú šnorku.

Takéto kabelky určite nájdete na našej stránke www.kabelkynet.sk medzi koženými kabelkami.   

                        

 

Myslím že môže byť veľká kabelka tou kráľovnou.


pri lepšom zamyslení sa zistíme, že kabelka vo tvare vreca je  praktická, pretože je možnosť do nej vložiť veľa drobností, ktoré my tak tadi máme po kope - takže je pre nás univerzálna. Veľmi ľahko spakujeme do nej všetky potrebné drobnosti bežného dňa a ak je kabelka z pravej kože tak ju môžeš použiť k luxusným, elegantným a aj casuál 
štýlom tvojho outfitu.

 

 

    www.kabelkynet.sk

 

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

neviem o nevýhode

Overený zákazník,

Nenasla som nevyhodu tohto obchodu

Overený zákazník,

Tovar mi prišiel rýchlo kvalita výborná

Overený zákazník,

Garancia najvyššej kvality
Vrátenie tovaru do 30 dní od zakúpenia tovaru.
Možnosť platenia kartou
Módna poradňa