NAJVAČŠIE MÓDNE TRENDY 2020

Milé dámy, chcete vedieť čo bude absolútne in tento rok? My už na túto otázku poznáme odpoveď a dnes sa s Vami o ňu podelíme. Hlavným znakom tohtoročnej módy je uvedomenie. Stačí využiť a doplniť tie najlepšie kúsky, ktoré už vlastníme a na nich vybudovať svoj šatník. Uistite sa, že máte:

Biele šaty

Nie sú úplne najpraktickejšie, ale pôsobia tak žensky! Ak ste sa im doteraz vyhýbali, zmeňte to. Biela farba Vás rozžiari a omladí. Ak ste romantická duša, pokojne siahnite po čipkovaných. Ak je pre Vás nadovšetko dôležité pohodlie, odporúčame biele ľanové šaty.

Veľké kabelky

Po tom ako sme všetky túžili po malom praktickom ruksaku, či koženej crossbody ľadvinke nás čaká veľká zmena. Medzi módne trendy tohto roku patria veľké kožené tašky. Áno, také veľké, že do nich zmestíte notebook alebo fľašu s vodou na celý deň. Náročným dámam ochotným zainvestovať  odporúčame  luxusnú radu značky Wojewodzic. Pre milovníčky talianskej elegancie máme kabelky Vera Pelle Madona. A ak hľadáte výraznú kabelku do ruky, kožená kabelka Parisa borsa s hadím vzorom bude pre Vás to pravé.

Zvonové rifle

Vedeli sme, že obtiahnuté skiny rifle tu nebudú navždy. Pomaly ich striedali rovnejšie a voľnejšie rifle typu boyfriend, ale tento rok sa znovu vracajú do módy zvonové rifle. Každá z nás ich už nosila a možno ešte nejaké doma máte. Vytiahnite ich!

Kožený kabát

Koža je luxusný materiál, do ktorého sa oplatí investovať. A dnes je už aj cenovo dostupná. Vyberte si čokoľvek, kožený kabát, sako, nohavice, maxi sukňu či poriadnu koženú kabelku. Kožené oblečenie a doplnky sa tento rok nosiť budú.

Metalické a ligotavé oblečenie

Pri trblietkach a odleskoch zväčša platilo „Menej je viac“. Ale tento rok bude iný. Do metalických a ligotavých kúskov sa môžete zahaliť od hlavy po päty. Ale pozor – vyberte si iba jeden odtieň. Ak milujete zlatú farbu, doplňte svoj outfit veľkou koženou nákupnou taškou Wojewodzic v zlatej farbe. Ak ste skôr chladný typ a strieborná je Vaša voľba, máme pre Vás krásnu koženú kabelku Wojewodzic na plece.  

Módne trendy na tento rok sú prevažne striedme a veľmi nositeľné. Nezabúdajte, že kvalitné oblečenie a kabelky vydržia dlhšie a ak by ste potrebovali akúkoľvek radu pri nákupe, sme tu pre Vás.

Vaša Juls

 

 

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

neviem o nevýhode

Overený zákazník,

Nenasla som nevyhodu tohto obchodu

Overený zákazník,

Tovar mi prišiel rýchlo kvalita výborná

Overený zákazník,

Garancia najvyššej kvality
Vrátenie tovaru do 30 dní od zakúpenia tovaru.
Možnosť platenia kartou
Módna poradňa